Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi kan give dig alle former for rådgivning i forbindelse med byggeri og bygninger. Det kan eksempelvis være:

  • I forbindelse med køb af hus. Kan det blive til det drømmehjem, du ønsker dig? Og hvad vil det i givet fald koste? Tag Arkitektur i Virkeligheden med, når du tager ud og kigger på hus, så du ikke køber det forkerte.
  • Materialevalg. Få rådgivning om, hvordan du sætter dit hus i stand med respekt for dets historie, få hjælp til farvesætning eller få hjælp til at finde rundt i junglen af byggematerialer generelt. Hos Arkitektur i Virkeligheden er vores viden om materialeudvikling og nye regler og standarter altid opdateret.
  • Hvor skal du starte? Få en udførlig gennemgang at standen på dit hus og en vedligeholdelsesplan, så du bevarer overblikket og bruger dine penge bedst muligt og i den rigtige rækkefølge. En god vedligeholdelsesplan kan spare dig for mange overraskelser og mange penge på den lange bane.
  • Ekstern rådgivning på dit byggeprojekt. Har du brug for en, der skaber overblik over dit byggeprojekt og sikrer, det holdes på sporet? Byggestyring er en professionel disciplin. Det er ikke “bare lige” at koordinere et par håndværkere, hvilket kommer bag på mange, der har givet sig i kast med at styre et større byggeri selv. Er du blevet malet op i et hjørne af dit eget byggeri? Så kontakt Arkitektur i Virkeligheden.
  • Vurdering af udført arbejde. Måske er du ikke helt tilfreds med noget arbejde, du har betalt for. Få en vurdering af, om du skal gå videre med sagen, og få hjælp til, hvordan du gør det.

Rådgivning afregnes som udgangspunkt på timebasis.