Om

Om Arkitektur i Virkeligheden

Indehaver af tegnestuen er cand. arch, arkitekt MAA Jon Aagaard-Kragh. Han er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole, og han har over 15 års erfaring med byggeri, design og projektering.

Og netop det her med at være uddannet arkitekt, er noget, vi sætter meget højt hos Arkitektur i Virkeligheden – både i egne rækker og når vi vælger samarbejdspartnere. Arkitekt er nemlig – desværre – ikke en beskyttet titel. Det er noget alle og enhver må kalde sig.

Men som uddannet arkitekt – dvs. cand. arch. og arkitekt MAA – er man  ikke alene i stand til at tegne et hus og få det op at stå. Det kan enhver groft sagt lære. En uddannet arkitekt er fagligt klædt på gennem et minimum fem år langt universitetsstudium der omfatter bl.a. æstetik, design, historie og menneskelig adfærd. Derfor ved vi, hvad de rette omgivelser og design har af betydning for, hvordan mennesker trives – kombineret med en grundig faglig viden om, hvordan man udfører et byggeri rent praktisk.

Det er den baggrund, du får ved at vælge en uddannet arkitekt, og det er den ballast, der gør, at du får mere for pengene ved at vælge at få en uddannet arkitekt til at tegne dit hus fremfor at vælge et typehus eller et, der er tegnet af en, der blot bruger titlen arkitekt, for nu at smide svesken på disken.

Du kan se her, hvilken værdi, der ligger i titlen Arkitekt MAA. 

Og du kan se her, hvad der kræves for at blive optaget i brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder.

Hos Arkitektur i Virkeligheden er vi medlem af begge organisationer.

Hvad koster det så?

Hos Arkitektur i Virkeligheden koster det ikke en bondegård at få tegnet dit drømmehus. Første møde – halvanden time – er altid gratis. Prisen derefter afhænger af projektet. Skal det være en skitse? Eller et fuldt projekt? Eller mangler du en ekstern rådgiver?

Som medlem af Danske Arkitektvirksomheder er vi hos Arkitektur i Virkeligheden blandt andet forpligtet til at sørge for, at et byggeri gennemføres inden for en markedssvarende økonomisk ramme. Det vil på gedigent jysk sige, at vi er forpligtet til at beskytte kunden mod for høje priser. Derfor er en arkitekt en rigtig god investering, der oftest tjener sit eget honorar hjem alene ved at sørge for at indhente skarpe tilbud de rigtige steder.

Hos os insisterer vi på, at vores kunder ikke bare skal være tilfredse, når vi skilles, men tæt på lykkelige. Det betyder ikke, at kunden altid får ret. I hvert fald ikke uden sagligt og fagligt modspil.

Mindre rådgivningsopgaver afregnes med timepris på 740 kroner excl. moms og kørsel efter statens takster.

Arkitektur i Virkeligheden har base i Vestjylland lige uden for Esbjerg, og vi har kunder over hele Danmark.

Vi samarbejder med nogle af landets ypperste specialister, alt efter hvilken opgave, der er tale om.

Læs evt. denne artikel fra Danske Arkitektvirksomheder. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for jonaagaardkragh needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.