Nybyggeri

FÅ DIT NÆSTE HJEM ARKITEKTTEGNET

Mennesker er ikke ens. Det er deres boligbehov heller ikke. Hvorfor bo i et kvarter, hvor alt ligner hinanden? Du er unik. Det er dit liv og din familie også. Så hvorfor bygge noget, alle andre også har?

Med en arkitekt ved hånden kan I bare drømme løs. Så tegner vi og sætter mål og billeder på drømmene.

Og nej – det er ikke dyrere at få bygget et arkitekttegnet drømmehus, end et masseproduceret typehus.

I sidste ende – når du er færdig med at vælge materialer fra gulve og klinker til gerigter og vinduer – er vores kvadratmeterpris fuldt konkurrencedygtig. (Se fx her, Boligejernes Videncenter, Bolius.)

Og endelig er der den klare fordel, at dit arkitekttegnede nybyggeri generelt er en bedre investering, end et typehus. (Se fx her, Boligejernes Videncenter, Bolius.) Med arkitekten som samarbejdspartner behøver du heller ikke bekymre dig om byggestyring, kontakt med myndigheder, regler og uforudsete udgifter. Hvis du vælger det, kan vi hjælpe dig sikkert gennem hele processen.

En god tommelfingerregel er, at udgifterne til en arkitekt på et nybyggeri svarer til mellem ti og femten procent af den samlede byggesum. I det beløb er samtlige udgifter til arkitektarbejde, alle ingeniørberegninger og byggestyring. Og faktisk er det i langt de fleste tilfælde sådan, at udgifterne til arkitekten holdes hjemme alene ved, at vedkommende er bedre til at prisberegne, få de skarpe priser samt holde overblikket, så ekstraudgifter holdes nede, end man selv er.